Slik håper vi effekten blir, når tusenvis av mennesker går for bærekraftsmålene Odderøya rundt lørdag 9. november.

Nattevandring i Kristiansand

Lørdag 9. november arrangeres nattevandring for FNs bærekraftsmål i Kristiansand.

Nattevandringen for bærekraftsmålene går Odderøya rundt mellom flotte lysinstallasjoner.

Husk å ta med hodelykt slik at vi sammen danner en lyslenke, som minner folk både nært og fjernt at vi fortsatt har en jobb å gjøre for å nå de 17 målene. FNs bærekraftsmål er verdens felles arbeidsplan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringene innen 2030.

På denne nattevandringen retter vi spesielt søkelyset mot bærekraftsmål 11, som fokuserer på bærekraftige byer og samfunn.

Nattevandringen arrangeres for å spre kunnskap om hvor viktige bærekraftsmålene er. Norad og Kristiansand kommune står bak arrangementet.

Nattevandringen går fra Torvet i sentrum, fortsetter rundt Odderøya og avsluttes ved Bendiksbukta. Ved Bendiksbukta arrangeres høstens kuleste utendørskonsert – helt gratis. Hvilke artister som stiller, kommer vi tilbake til. Men allerede nå kan vi love fantastisk stemning i novembermørket!

NB! Verdens vakreste nattevandring er et alkoholfritt arrangement.

Vi anbefaler at du har med deg:

  • Hodelykt
  • Varme og vanntette klær
  • Ryggsekk med noe varmt og kaldt å drikke og noe å spise
  • Ørepropper
  • Sitteunderlag

Husk at det blir en lang høstkveld ute i det fri, så ta på nok varme klær.

Siden 2016 har over 62.000 personer deltatt på nattevandringer over hele landet. Denne gangen håper vi du blir med og går for bærekraftsmålene i fantastiske omgivelser!

Dette er bærekraftsmålene

I løpet av 15 år skal ekstrem fattigdom utryddes, sosiale ulikheter utjevnes og klimaendringene bremses. Og målene gjelder ikke bare for utviklingsland, men alle land.

Les mer om de 17 målene
Publisert 03.10.2019
Sist oppdatert 03.10.2019