Se lenke til livestream lenger ned på siden. Se også instruksjoner for spørsmål der.

Norad mot 2030 - partnerskap med sivilt samfunn

Norad skal bli en verktøykasse for bærekraftig utvikling. Et viktig verktøy i en slik kasse er partnerskap med sivilt samfunn. Ingen påmelding nødvendig!

Norad inviterer til et åpent møte om vår nye strategi. Møtet strømmes åpent på Facebook og norad.no, og påmelding er ikke nødvendig. 

Hvilke muligheter og retninger åpner seg nå? Hvordan kan Norad og sivilsamfunnsorganisasjonene best jobbe sammen for å bidra til en grønnere, mer bærekraftig verden?

Norads direktør Bård Vegar Solhjell presenterer den nye strategien med innspill fra utviklingsminister Dag-Inge Ulstein.

Sunniva Folgen Høiskar, leder SAIH, Titus Tenga, konstituert generalsekretær i Strømmestiftelsen og Henritte Westhrin, generalsekretær i Norsk Folkehjelp stiller spørsmål. I tillegg tar vi imot spørsmål fra den digitale salen underveis.
 
Vel møtt!
 
Direkte kl. 14.30
Vi sender direkte møtet med sivilt samfunn mandag 26. april fra kl. 14.30. Det er anledning til å stille spørsmål underveis - via Facebook-eventet (el livestreamen der). Har du ikke Facebook-profil, kan du sende spørsmålet til paamelding@norad.no.