Nattevandringens konsert er planlagt å starte cirka klokken 23.00 på toppen av Aksla.
Foto: Jørgen Nordby

Jarle Bernhoft spiller på nattevandring i Ålesund

Som eneste solokonsert i Norge i år spiller Jarle Bernhoft for FNs bærekraftsmål den 21. april i Ålesund. Konserten holdes på toppen av Aksla og er en del av arrangementet verdens vakreste nattevandring.

Konserten holdes i forbindelse med nattevandringen opp Aksla der alle inviteres til å bli med å gå for bærekraftsmålene. Vandringen starter i skumringen, og trappetrinnene opp til Aksla er lyssatt i bærekraftsmålenes farger. På toppen spiller Jarle Bernhoft stemningsfull konsert for alle som er med.

 Jeg ser fram til å spille på toppen av spektakulære Aksla i Ålesund, håper jeg har pust igjen etter å ha bært opp stæsjet mitt. Jeg vil gjerne bidra til å rette søkelyset mot FNs bærekraftsmål. Målene er viktige verktøy for å oppnå kanskje det viktigste som fins: Vi er nødt til å, helt fundamentalt, spille bedre på lag med kloden og andre mennesker, sier Jarle Bernhoft om konserten. 

Arrangementet og konserten er gratis og vandringen starter fra kl. 21.00 i byparken. Konserten holdes rundt kl. 23.00. Arrangementet er i regi av Norad. 

Nattevandring med fokus på livet under vann

– Bærekraftsmålene er en felles arbeidsplan for hele verden for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringene innen 2030. For å symbolisere dette krafttaket skal vi lyse opp Norges mest ikoniske trapp i bærekraftsmålenes farger. Vi håper at så mange som mulig vi være med å gå for FNs bærekraftsmål, også gleder vi oss stort til å avslutte det hele med Jarle Bernhoft-konsert, sier direktør i Norad, Jon Lomøy.

Nattevandringen arrangeres for fjerde gang den 21.april fra kl. 21.00 og holdes for å opplyse flere om bærekraftsmålene. I år er det satt ekstra fokus på mål nummer 14 – liv under vann. Ved hjelp av hodelyktene fra alle som går dannes det en lyslenke opp trappene til Aksla, som et symbol på samarbeidet som må til for å nå målene.

Publisert 14.03.2018
Sist oppdatert 15.03.2018