Hold av datoene 26. august og 9. september hvis du vil være med på nattevandring. Her fra fjorårets tur opp til Gaustatoppen.

Nattevandring – vi går sammen for FNs bærekraftsmål

Norad og DNT inviterer til nattevandring til støtte for bærekraftmålene. Bli med på fjellturer helt utenom det vanlige for å opplyse Norge om en av vår tids viktigste saker.

I 2015 gikk verdenssamfunnet sammen om å vedta FNs 17 bærekraftsmål: Den globale arbeidsplanen for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og bremse klimaendringene innen 2030.

Arbeidet er godt i gang, men for at verden skal nå bærekraftsmålene må alle kjenne til dem. Derfor skal vi ut å gå sammen, igjen. 

Vi inviterer til nattevandring opp til Gaustatoppen i Telemark 26. august og Keiservarden i Bodø 9. september 2017. Nattvandringene er spektakulære, tilgjengelig og trygge fjellturer med et viktig budskap i bunn. Over 5000 personer deltok på fjorårets nattevandring opp Gaustatoppen.

Arrangementene er en del av en opplysningskampanje om norsk bistand i regi av Norad. Turene arrangeres i samarbeid med Bodø kommune, Tinn kommune, Den Norske Turistforening og Røde Kors.

Nattevandring med Norad
I fjor lyssatte 5000 mennesker Gaustatoppen - nå inviterer vi til nye nattevandringer
Slik så det ut i fjor, da 5000 mennesker dannet en lyslenke som strakk seg 4,4 kilometer oppover Gaustatoppen. Målet vårt var å sette fokus på en tilsynelatende umulig global gjøremålsliste: FNs bærekraftsmål. Jobben er langt fra gjort, og derfor inviterer vi til nye nattevandringer i år. Bli med og opplyse Norge om de viktige målene.
Publisert 31.05.2017
Sist oppdatert 31.05.2017