Gull til norad.no

Norad vant beste nettsted for offentlige virksomheter under Farmandprisen 2015.
Nytt nettsted noradno
Fra lanseringen av nytt og oppdatert nettsted i mars i år. Fra høyre webredaktør Kari Ulveseth (for tiden i permisjon), kommunikasjonsdirektør Eva Bratholm og fungerende webredaktør Marit Hverven.
Foto: Gerd Stensby

- Jeg er veldig glad og stolt over norad.no har vunnet, sier kommunikasjonsdirektør Eva Bratholm.

- Vi har igjennom flere år arbeidet systematisk for at nettsiden skal være aktuell, imøtekommende og lett tilgjengelig. Målet vårt er at norad.no skal være foretrukne nettstedet for kunnskap og fakta om norsk bistand.

Om nye norad.no

Norad lanserte et nytt og mer brukervennlig nettsted i mars i år. Den viktigste endringen var omleggingen til responsive sider, slik at det skal være lettere å besøke norad.no fra mobil og lesebrett.

- Vi lager nettsted for brukerne. Siden lanseringen i mars har vi jobbet videre med å videreutvikle og forbedre innholdet på norad.no. Nå er vi i gang med siste fase, som blant annet innebærer at Norads store statistikkportal også skal bli bedre tilgjengelig på mobil og nettbrett, sier fungerende webredaktør Marit Hverven.

- Det er kjempegøy at alt arbeidet vi legger ned i norad.no blir lagt merke til. I den anledning har vi lyst til å rette en stor takk til våre samarbeidspartnere i Knowit og alle gode kollegaer i Norad som bidrar med viktig og spennende innhold til norad.no.

Publisert 24.09.2015
Sist oppdatert 24.09.2015