Boklansering: Fem forutsetninger for gode evalueringer

Per Øyvind Bastøe, evalueringsdirektør i Norad, lanserer boka «Fem forutsetninger for gode evalueringer».
15 jan. 2020

14:00 - 15:30

Legg til i kalender (ics)

Gyldendalhuset
Sehesteds gate 4, Oslo

Sehesteds gate 4, 0164 Oslo

Veibeskrivelse (google)

Gyldendal, Forum for erfaringsdeling, kunnskapsoppbygging og nettverk om evaluering i staten (EVA-forum) og evalueringsavdelingen i Norad inviterer til boklansering. 

Hva er en god evaluering? Til lanseringen kommer DFØ-direktør Hilde Singsaas, assisterende utenriksråd Hege Hertzberg og FAFO-forsker Svein Erik Stave, for å dele sine synspunkter. Evalueringsdirektør Per Øyvind Bastøe presenterer noen av hovedpunktene fra boken før det blir åpen debatt.

Seminaret ledes av Eva Bratholm.

Om boken:

Det er mange meninger om hva evaluering innebærer og hva som kjennetegner en god evaluering. Basert på sin omfattende nasjonale og internasjonale erfaring drøfter Bastøe i denne boken fem forutsetninger som må innfris for at evalueringer skal kunne bli gode og nyttige.

Om forfatteren:

Per Øyvind Bastøe har ledet, gjennomført og fulgt opp et stort antall evalueringer. Han er nå evalueringsdirektør i Norad med ansvar for gjennomføring av uavhengige evalueringer i hele bredden av Norges utviklingssamarbeid. Han er også leder for evalueringsnettverket i OECDs utviklingskomité.

Han har tidligere hatt stillinger innen forskning, i andre deler av offentlig forvaltning i Norge og i flere multinasjonale organisasjoner.