BEGIN:VCALENDAR PRODID:-//Norad VERSION:2.0 METHOD:PUBLISH BEGIN:VEVENT DTSTART:20200519T100000 DTEND:20200519T110000 DTSTAMP:20220817T051023 LOCATION:Norad, X-ALT-DESC;FMTTYPE=text/html:

Utviklingsminister Dag-Inge Ulstein og klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn møter Norads direktør Bård Vegar Solhjell på den digitale scenen for å diskutere resultater av bistanden og nye trender i utviklingsarbeidet. Statsminister Erna Solberg åpner arrangementet.

De siste tiårene har verden gjort store fremskritt. Andelen mennesker som lever i ekstrem fattigdom er halvert. 9 av 10 barn i verden går på skole. En rekke sykdommer er utryddet. Vaksineprogrammer har reddet millioner av barneliv. Barnedødeligheten er halvvert.

Samtidig viser koronaviruset med all tydelighet hvor nært verden er knyttet sammen. Verden står midt i håndteringen av en global helsekrise. Ifølge prognosene vil antallet mennesker som lever i ekstrem fattigdom øke dramatisk. Hvilke konsekvenser får det for verden – og for norsk bistand?

Webinaret strømmes åpent i Norads kanaler; via norad.no og Facebook.

Har du lyst til å stille spørsmål underveis? I så fall ber vi deg melde deg på via norad.no i forkant av webinaret. Kun de som er registrert, får – av tekniske årsaker – muligheten til å sende inn spørsmål og se innsendte spørsmål i feeden underveis. Alle påmeldte vil motta e-post med innlogging tirsdag morgen. 

Bistandstatistikken for 2019 lanseres

SUMMARY:Bistandstatistikken for 2019 lanseres END:VEVENT END:VCALENDAR