BEGIN:VCALENDAR PRODID:-//Norad VERSION:2.0 METHOD:PUBLISH BEGIN:VEVENT DTSTART:20190614T070000 DTEND:20190614T083000 DTSTAMP:20230926T222317 LOCATION:Norad, Bygdøy allé 2, 0257 Oslo X-ALT-DESC;FMTTYPE=text/html:
Norge har gjennom sivilt samfunn, store fond og multilaterale organisasjoner gitt bistand til kamp mot diskriminering på grunnlag av seksuell orientering eller kjønnsidentitet.
 
Bistand har gått til å endre holdninger hos religiøse og tradisjonelle ledere, til organisering av LHBTI*-organisasjoner, og andre tiltak. Fordi menn som har sex med menn og transpersoner er ekstra utsatt for hivsmitte, har arbeidet mot hiv løftet disse temaene høyere på agendaen.
 
I forbindelse med Oslo Pride inviterer Norad til Norad Policy Forum hvor innledere vil dele erfaringer med bistanden til LHBTI-organisering og rettigheter gjennom forskjellige kanaler, og hvor det blir anledning til å diskutere veien videre.
 
Seminaret avsluttes med en panelsamtale mellom Heart, Morrison, Norads direktør Jon Lomøy, Marna Eide (FRI), og Shakhawat Hossain Rajeeb, RFSL/ILGA Asia.

Eva Bratholm er møteleder.
 
Møtet avholdes på engelsk. 

Det blir enkel frokostservering fra 8.30.

*LHBTI er forkortelse for lesbiske, homofile, bifile, transpersoner og interseksualitet. 

Norad Policy Forum: Pride Edition

SUMMARY:Norad Policy Forum: Pride Edition END:VEVENT END:VCALENDAR