BEGIN:VCALENDAR PRODID:-//Norad VERSION:2.0 METHOD:PUBLISH BEGIN:VEVENT DTSTART:20180817T110000 DTEND:20180817T130000 DTSTAMP:20240624T042001 LOCATION:Norad, Bygdøy allé 2, 0257 Oslo X-ALT-DESC;FMTTYPE=text/html:

På Norads landmøter gir ambassadøren en kort oppdatering på den politiske situasjonen og generelle utviklingstrekk i det aktuelle landet. På møtene vil også to inviterte aktører som kjenner landet gir en kort innledning til analyser som ligger til grunn for eget arbeid i dette landet, erfaringer og oppnådde resultater. I etterkant blir det god tid til diskusjoner i plenum.

Formålet med landmøtene er å dele kunnskap, erfaringer og synspunkter om hva som bidrar til god utvikling i landet, og hvilke utfordringer det er viktig å være oppmerksom på. Møtet er en arena for å diskutere hvordan vi kan få enda bedre resultater av en samlet norsk innsats.

Det blir innledninger ved Thomas Breistein i Right to Play og Ragnhild Dybdahl fra OsloMet.

Breistein vil snakke om Right to Plays arbeid med barn og utdanning i Palestina, mens Ragnhild Dybdahl snakker om konsekvenser for barn av å vokse opp i situasjoner preget av stress og konflikt og hva dette gjør med barns utvikling. Dybdahl er psykolog og har tidligere jobbet på ambassaden i Vietnam og i Norad.

Landmøte: Palestina

SUMMARY:Landmøte: Palestina END:VEVENT END:VCALENDAR