BEGIN:VCALENDAR PRODID:-//Norad VERSION:2.0 METHOD:PUBLISH BEGIN:VEVENT DTSTART:20170615T063000 DTEND:20170615T081500 DTSTAMP:20240724T002014 LOCATION:Klima- og miljødepartementet (KLD), Kongens gate 20, 0153 Oslo X-ALT-DESC;FMTTYPE=text/html:

Styrking av urfolk og andre grupper som lever av skogen har en viktig rolle i å bevare skog, og derved motvirke karbonutslipp.

Klima- og skoginitiativet (Kos) støtter sivilsamfunnsorganisasjoner i flere land bilateralt, men først og fremst gjennom Norads sivilsamfunnsprogram

En kommende evalueringsrapport ser på initiativets støtte til styrking av urfolk og andre grupper som lever i og er avhengige av skogen. Noen av spørsmålene som stilles i rapporten er hvordan man best kan støtte styrking av deres rettigheter? Er internasjonale sivilsamfunns organisasjoner en effektiv måte å gjøre dette på eller bør man gi direktestøtte?

Rapporten lanseres i løpet av sommeren, og vil bli publisert på norad.no. På seminaret presenteres hovedfunnene i rapporten. 

Evalueringsavdelingen er fortsatt i prosessen med å ferdigstille rapporten og seminaret blir en del av ferdigstillingen.

Program

Seminaret ledes av evalueringsdirektør Per Øyvind Bastøe i evalueringsavdelingen i Norad. Seminaret avholdes på engelsk.

Merk at seminaret er i Klima- og miljødepartmentet. Vennligst kom i god tid i forkant grunnet registrering. Husk gyldig ID!

Det serveres enkel frokost fra kl. 08.30. 

Styrking av urfolks rettigheter – hvorfor og hvordan?

SUMMARY:Styrking av urfolks rettigheter – hvorfor og hvordan? END:VEVENT END:VCALENDAR