BEGIN:VCALENDAR PRODID:-//Norad VERSION:2.0 METHOD:PUBLISH BEGIN:VEVENT DTSTART:20170825T220000 DTEND:20170826T215900 DTSTAMP:20220817T044552 LOCATION:Gaustatoppen, X-ALT-DESC;FMTTYPE=text/html:

Turen er gjennomført: 7000 deltok da Norad arrangerte nattevandring til Gaustatoppen.

Over 5000 personer deltok på fjorårets nattevandring. Bli med å lage verdens lengste lyslenke for bærekraftsmålene på storslåtte Gaustatoppen.

Den 4,4 kilometer lange stien fra Stavsro til Gaustatoppen lyssettes med 17 «lyspunkt», hvor turgåerne både kan nyte den fantastiske naturen i spesielle omgivelser og lære om bærekraftmålene.

Langs løypa vil det bli aktiviteter for hele familien, og på toppen vil det arrangeres en gratis konsert for alle turgåerne med Susanne Sundfør (solo).

Representanter fra Norad, Tinn kommune, Den Norske Turistforening, Røde Kors og Rjukan speidergruppe vil sørge for en sikker turopplevelse. Bli med oss på en minnerik tur!

Praktisk informasjon

Hvorfor gjør vi dette?

Vi arrangerer nattevandring til Gaustatoppen i Telemark 26. august og til Keiservarden i Bodø 9. september. Arrangementene er en del av en opplysningskampanje om norsk bistand i regi av Norad. Turene arrangeres i samarbeid med Bodø kommune, Tinn kommune, Den Norske Turistforening og Røde Kors.

Nattvandringene er spektakulære, tilgjengelig og trygge fjellturer med et viktig budskap i bunn. Turene skal opplyse det norske folk om FNs 17 bærekraftmål, den globale arbeidsplanen for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og bremse klimaendringene innen 2030 og være et symbol på krafttaket vi sammen må gjøre for å nå målene.

Nattevandring til Gaustatoppen

SUMMARY:Nattevandring til Gaustatoppen END:VEVENT END:VCALENDAR