BEGIN:VCALENDAR PRODID:-//Norad VERSION:2.0 METHOD:PUBLISH BEGIN:VEVENT DTSTART:20171107T080000 DTEND:20171107T123000 DTSTAMP:20220817T032955 LOCATION:Norad, Bygdøy allé 2, 0257 Oslo X-ALT-DESC;FMTTYPE=text/html:

Olje for utvikling-sekretariatet i Norad inviterer til heldagsseminar om Myanmar. Formålet er å øke forståelsen for Myanmar blant norske aktører som er engasjert i landet. Bedre forståelse for den myanmarske konteksten vil kunne øke muligheten til å identifisere hvilke implikasjoner denne har for effektiv gjennomføring og risikohåndtering av pågående (og planlagte) bistandsprogram.

Merk at det kan komme endringer på tidspunkt og program. 

Til seminaret kommer Thant Myint-U og Andreas Indregaard. De vil snakke om den spente politiske og økonomiske situasjonen i Myanmar i dag, med både et tilbakevendt blikk på historien og med et framoverskuende øye for hva som vil skje videre.

Thant Myint-U er historiker, forfatter, politisk rådgiver og grunnlegger av Yangon Heritage Trust. Andreas Indregaard er tidligere landdirektør for Norsk Folkehjelp i Myanmar, og var leder av sekretariatet til den Kofi Annan-ledede rådgivende kommisjonen om Rakhine.

Det er tredje gangen Olje for utvikling (Ofu)-sekretariatet arrangerer kontekstseminar om Myanmar. Ofu jobber tett med både myndighetene og med sivilt samfunn i Myanmar. God kontekstforståelse er sentralt i arbeidet. Les mer om Ofu-samarbeidet med Myanmar (engelsk).

Seminaret er åpent for alle.  

Kontekstseminar om Myanmar

SUMMARY:Kontekstseminar om Myanmar END:VEVENT END:VCALENDAR