Flyttes: Landmøte for Myanmar

Landmøtet med ambassadør Ann Ollestad må utsettes igjen. Møtet blir flyttet fra torsdag 15. oktober til onsdag 21. oktober.
21 okt. 2015

11:00 - 13:00

Legg til i kalender (ics)

Norad
Registrering i 6. etasje

Ruseløkkveien 26, 0251 Oslo

Veibeskrivelse (google)

Møtet måtte dessverre utsettes til 21. oktober. Årsaken er at ambassadøren deltar på signering av våpenhvileavtale i Myanmar 15. oktober.

Vi håper at den nye datoen vil passe flest mulig, og ber om at allee melder seg på en gang til, slik at vi får best mulig oversikt over hvor mange som kommer. Alle som tidligere har meldt seg på landmøtet, vil også få beskjed om ny dato pr e-post. 

Møtet avholdes i Norad, fra kl. 13.00.

Program

Velkommen ved Svein Bæra, leder av avdeling for sivilt samfunn i Norad

Innledninger ved:

  • Ann Ollestad, Norges ambassadør i Myanmar
  • Kathrine Raadim, leder internasjonal utvikling i Norsk Folkehjelp
  • Siri Damman, seniorrådgiver Myanmar i Regnskogfondet

Det er satt av mer enn en time til spørsmål og debatt.

Om landmøter i Norad

Landmøtet er en viktig møteplass som setter enkeltland i fokus for samlet norsk innsats gjennom sivilt samfunn. Her kan norske organisasjoner og myndigheter utveksle kunnskap og erfaring om Myanmar.

Formålet med møtet er diskutere de reelle behovene Myanmar har, og dermed styrke muligheten for enda bedre resultater.

To utvalgte organisasjoner vil gi korte, forberedte innledninger om analysene som ligger til grunn for deres arbeid i landet, erfaringer og resultater.

Eventuelle endringer i programmet eller annet, vil bli publisert på norad.no. Ved endringer vil det bli sendt oppdateringer til alle påmeldte. Husk derfor å melde deg på møtene i god tid, senest en dag i forveien.