BEGIN:VCALENDAR PRODID:-//Norad VERSION:2.0 METHOD:PUBLISH BEGIN:VEVENT DTSTART:20130924T180000 DTEND:00010101T000000 DTSTAMP:20230929T134914 LOCATION:Kick Malt & Mat, Dronningens gate 8, Kristiansand, Dronningens gate 8, Kristiansand X-ALT-DESC;FMTTYPE=text/html:

Program

Den nye direktøren for Avdeling for sivilt samfunn, Svein Bæra, åpner møtet, og opplyser om støtteordningen og hvem som kan søke om støtte. Det blir deretter anledning til å stille spørsmål. Flere representanter for Sivilt samfunn i Norad svarer på spørsmål fra salen. 

NB! Det vil ikke være anledning til å diskutere inngående om hvert enkelt prosjekt og vi ber derfor alle organisasjonene om å sette seg grundig inn i regelverk og retningslinjer før møtet. Les mer om dette på Norads tilskuddssider

Lokal forankring

Et viktig prinsipp for Norad er at prosjektene har sterk forankring i landene der prosjektene skal gjennomføres. En organisasjon som mottar støtte fra Norad, må dermed vise at prosjektet de vil gjennomføre er drevet av lokale krefter i prosjektområdet.

Ikke alle mottar støtte

Selv om Norad mottar søknader fra mange gode prosjekter er det langt fra alle som mottar støtte. For 2012 mottok Norad 112 søknader om prosjektstøtte, hvorav 63 av søknadene ble innvilget.

Søknadsfrist

Søknadsfristen for å søke om prosjektstøtte er 1.oktober for nye avtaler. Søknadskjema, veiledning og retningslinjer finner du på Norads nettsider.

Folkemøte

Etter dette møtet, klokken 1900, starter Folkemøtet med temaet: Ungdom og Storbyer. Sentrale problemstillinger vil være: 

Klikk her for å lese mer om dette Folkemøtet .

Informasjonsmøte om Norads tilskudd til bistandsprosjekter – prosjektstøtte 2013

SUMMARY:Informasjonsmøte om Norads tilskudd til bistandsprosjekter – prosjektstøtte 2013 END:VEVENT END:VCALENDAR